Medisch pedicure

" Heeft u last van uw voeten en wilt u ze op een professionele manier laten behandelen?  Dan zijn uw voeten bij mij in de juiste handen "

Mijn naam is Cindy Lips, medisch pedicure en help graag mensen met hun voetproblematiek door mijn vakkundigheid, kwaliteit en ruim 20 jaar werkervaring toe te passen, zodat zij met een tevreden en weldadig gevoel van op wolkjes lopen naar huis gaan. Iedereen die voor preventieve voetzorg wilt komen en/of problematiek aan de voeten ervaart is van harte welkom in de praktijk.

Naast "gewone" voetzorg, bied ik ook voetzorg aan mensen met Diabetische-, Reumatische-, Oncologische- of overige risicovoeten.

Voeten verdienen aandacht en goede professionele zorg.

Het is van groot belang uw voeten goed te verzorgen en ze met regelmaat te laten behandelen door een medisch pedicure. Uit ervaring kan ik u vertellen dat voetzorg ook preventief werkt, zodat problemen voorkomen kunnen worden. U zult ervaren door de manier van behandelen, dat kwaliteit en aandacht hoog in het vaandel staan. Doordat ik met regelmaat bijscholingen en opleidingen volg die nodig zijn om de vakkundigheid op peil te houden, kan ik u de juiste professionele zorg aanbieden die u nodig heeft. Indien nodig kan ik u doorverwijzen naar de juiste discipline om samen tot een gericht resultaat te komen. Denk hierbij aan huisarts, podotherapeut of dermatoloog.

Heeft u vragen en/of heeft u voetklachten, dan kunt u met mij contact opnemen en ik sta u graag te woord. Ben ik telefonisch niet te bereiken, laat dan een bericht achter of stuur een email naar [email protected] en ik neem z.s.m. contact met u op.

T 06 - 23 52 21 79
www.pedicurevoetplus.nl
[email protected]

< terug